Finn den beste skummadrassen

Hvis man har bestemt seg for en skummadrass er det viktig at man ikke går på kompromiss med kvaliteten. Dette er i og for seg en hovedregel uansett hvilken type madrass man skal gå etter. Det man skal gå etter er selvfølgelig er madrass som kan gi deg den aller beste støtten du overhodet kan få. Billige madrasser av polyesterskum kan aldri gi deg støtten du trenger for å få en ordentlig nattesøvn. Søvnen er noe av det viktigste du har.

Uten skikkelig søvn om natten har du ingen mulighet til å fungere optimalt i hverdagen, og konsentrasjons- og energinivået ditt kommer aldri opp på et anstendig nivå. Dessuten blir du i dårlig humør, noe som ikke bare er plagsomt for deg, men også for alle sammen rundt deg – så gjør deg selv og alle oss andre en tjeneste ved å sove godt om natten. Dette oppnår du ved å finne en skummadrass av ordentlig kvalitet.

Skumgummimadrass

Nedenfor følger to gode eksempler på latexmadrasser. Latex er et suverent bra materiale for madrasser, siden det elastiske materialet følger kroppskonturene dine. Latex gir deg dessuten god støtte og bevegelsesfrihet når du sover. Det verste ville være om du ikke kan bevege deg mens du sover, og i stedet våkner og så ikke får sove igjen.

Hvis du har en justerbar seng kan det være opplagt å bruke en skummadrass. Den justerbare sengen hjelper deg i utgangspunktet med økt bevegelsesfrihet og støtte, og skummadrassen vil understøtte dette. Du vil da utnytte den justerbare sengen på best mulig måte, i tillegg til at du får den helt riktige komforten.

Godt soveklima

For å få en god nattesøvn er det viktig med et sunt soveklima. Det er det ikke alle som tenker så nøye over, men det kan ha en stor innflytelse på søvnen din. Spesielt hvis du er allergiker eller følsom overfor sengemidd og støv. Nedenfor har vi funnet to skummadrasser som legger vekt på et godt og sunt sovemiljø. Det er ikke alltid nok å vaske rommet jevnlig og skifte sengetøy. Det hjelper selvfølgelig, men det er også viktig at materialene madrassene er laget av også hjelper til med å skape et sunt sovemiljø,

Mayan Green skummadrassbeste skummadrass

→ Kjøp den her

Hvis du leter etter en madrass som er sertifisert 100% organisk og CO2-nøytral, behøver du ikke å lete lenger. Mayan Green er nemlig den eneste på markedet som kan oppfylle disse kravene. Den er produsert ved en vulkaniseringsmetode, noe som innebærer at den formes innvendig og ut, og ikke fra utsiden og inn, slik madraser vanligvis blir. Denne vulkaniseringsmetoden resulterer i at det oppstår en særegen cellestruktur. Den blir nemlig mer elastisk enn alminnelige madrasser og dermed mer behagelig.

Helt naturlig

Det er vanskelig å få en mer naturlig madrass enn denne. Kjernen er av 100% organisk latex og madrassen er trukket med et Tencel-betrekk. Tencel er fremstilt av naturlige materialer, nemlig spon. Det betyr at Tencel er sertifisert av FSC og er dessuten 100% nedbrytbart. Tencel har dessuten egenskaper som gjør det til et anti-bakterielt materiale, som leder fukt, er ekstremt langtidsholdbart og fantastisk for følsom og sart hud.

Mayan Green til alle typer senger

Mayan Green fungerer uansett. Madrassen kan være i en justerbar seng eller en alminnelig seng. På grunn av den høye densiteten er Mayan Green en fast madrass og fastheten kan sammenlignes med den man finner i fjærmadrasser.

En av de aller største fordelene du får ved å velge en skummadrass selve bevegelsesfriheten. Alle rører litt på seg om natten og Mayan Green tilpasser seg umiddelbart, samtidig som den gjør det lettere for deg ved å dytte litt i mot. Derfor får du større bevegelsesfrihet og dermed en dypere søvn. Den lette søvnen oppstår som regel ved at man bruker krefter og anstrenger seg når man beveger seg, men Mayan Green hjelper deg med å bruke så få krefter som overhodet mulig. Du kan lese mer og bestille Mayan Green her.

Latex AEGIS skummadrassskummadrass beste

→ Kjøp den her

Her får du en antibakteriell og allergivennlig madrass. Dessuten gir den en fantastisk og omfattende støtte, slik at du kan få den aller beste nattesøvnen som overhodet er mulig. Den har en kjerne på hele 18 cm, og er med på å sikre deg bevegelsesfrihet. Når du får bevegelsesfrihet blir det lettere å sove dypt, for hvis du ikke kan bevege deg fritt bruker du nemlig krefter på å bevege deg, noe som fører til å du kommer ut av den dype søvnen og nesten våkner.

En av de aller største fordelen ved denne madrassen er at den tilpasser seg kroppen din med en gang du beveger deg. Madrassen er elastisk og dytter litt tilbake når du snur deg. Det betyr at du ikke behøver å anstrenge deg og kroppen slapper mer av. Dessuten er komfortnivået meget høyt sammenlignet med alminnelige madrasser.

Støtte til kroppen

Forskjellige deler av kroppen trenger forskjellig støtte og det er viktig å huske på. Det sier seg selv at nakken skal støttes på en annen måte enn skuldrene og beina dine, og nettopp derfor er denne madrassen delt inn i 7 forskjellige komfortsoner. Disse komfortsonene tar seg av alle de ulike behovene kroppen har når det gjelder støtte, og du er derfor garantert en fintfølende og omfattende støtte med Latex AEGIS.

Som det fremgår av navnet er madrassen laget av latex. Det betyr at den tilpasser seg kroppen og vekten din. Den andre delen av navnet, AEGIS, stammer fra madrassens antibakterielle egenskaper. AEGIS er en behandling og etter en AEGIS-behandling er det umulig for bakterier å leve i betrekket. Madrassen passer derfor perfekt til mennesker som plages av allergi, og madrassen hjelper deg langt på vei mot en fantastisk nattesøvn i et rent og sunt sovemiljø. Les mer og bestill Latex AEGIS her.